Spela på Champions League med 100% Bonus på bet365

uefa-champions-league-groups-confirmed-01

Bet365’s fantastiska Europafotbolls-bonus inkluderar de bästa nationella ligorna i Europa samt gruppspelet och utslagningsomgångarna av Champions League.

Du kan få en bonus på upp till 100% då du placerar flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League.

Placera ett flervalsspel före match, bestående av tre eller fler val, på marknaderna Fulltidsresultat eller Resultat/Båda lagen gör mål, där du kombinerar lag från en eller flera av ligorna ovan, går spelet in lägger vi till följande bonus på din utbetalning.”

Bonusen gäller inte då ett spel helt har stängts i förtid med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer bonusen att baseras på återstående aktiv insats och den högsta möjliga bonusen som du kan få är £100.000, eller motsvarande i annan valuta.

Då ett kvalificerande spel redigeras med funktionen Ändra spel, beräknas bonusen på den nya insatsen. Då ett spel har redigerats till att inkludera eller ändra ett val för ett evenemang som pågår, kommer inte bonusen längre att gälla. Spel med dubbelchans, eller kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15 eller Lucky 31, räknas inte gentemot detta erbjudande.

Villkor tillämpas.

Spela på bet365 och få pengarna tillbaka vid slutresultatet 0-0

bet365 får du alltid de absolut bästa erbjudanden! Placera ett spel före matchstart på VILKEN SOM HELST av bet365:s marknader Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast på VALFRI match, skulle evenemanget sluta 0-0 kommer du att få insatsen tillbaka.

Detta erbjudande gäller inte då ett spel har stängts i förtid med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), och matchen slutar 0-0, kommer endast den återstående insatsen att återbetalas.

Då ett kvalificerande spel redigeras med funktionen Ändra spel, före avspark och matchen slutar 0-0, kommer endast den nya insatsen att återbetalas. Då ett spel har redigerats till att inkludera eller ändra ett val för ett evenemang som pågår, kommer inte bonusen längre att gälla.

Villkor tillämpas.

Få ett par gratis Salming Underwear och tävla om en drömresa till Toronto tillsammans med Börje Salming!

Unibet följer upp Australian Open-kampanjen med en stekhet Börje Salming kampanj!

Alla ni som blir nya kunder hos Unibet får ett par Salming Underwear, till ett värde utav 229kr, när ni gör eran första insättning på minst 150kr och spelar för minst 100kr på ishockey innan den 18 mars. Dessutom får ni vara med i tävlingen om en drömresa till Toronto med Börje Salming som reseledare och matchvärd när Toronto tar emot NY Rangers.

Passa på registrera er på Unibet idag, hämta hem era Salming Underwear och var med i utlottningen av drömresan! Registrera er på Unibet via länken nedan:

Freeroll pokerturnering – vinn paketresa för två till ishockey-VM i Köln

TitanPoker har precis lanserat en kommande Hockey-VM Freeroll 2010, alltså en gratis pokerturnering, för alla oss svenskar som registrerar sig som nya medlemmar under januari och februari månad! Förstapriset är inte mindre än en lyxig paketresa till ishockey VM 2010! Titan Poker - bli medlem och tävla!

Vinnaren tar hem en fullspäckad paketresa för 2 personer till ishockey VM i Köln i maj. I paketet ingår flygbiljetter, hotellövernattning samt matchbiljetter till 2 semifinaler, bronsmatchen samt givetvis finalen!

Spelare som slutar på andra till sjätte plats mottar Tre Kronors officiella landslagströja.

Reglerna är enkla: Alla nya spelare som gör en insättning på Titan Poker, från och med 26:e januari samt under hela februari månad, blir automatiskt kvalificerade till en gratis pokerturnering den 28:e februari! Endast svenskar deltar i turneringen – så chansen att ta hem förstaplatsen är därmed mycket god!

Så, passa på att utnyttja era pokerkunskaper och hämta hem en exklusiv resa till årets ishockey VM för dig och din vän! Gå in på TitanPoker via bannern nedan och bli medlem idag. Mer information om turneringen och fler roliga events från TitanPoker kommer att publiceras på BettingBloggen inom kort!

Freeroll pokerturnering på Titan Poker, bli medlem här!

Freeroll – Spela en gratis pokerturnering

Det finns en frirulle som ni kan spela den 30 dec kl 20:00. Allt som behövs är att man registrerar sig nedan och gör en insättning på 20 dollar (alltså knappt 150 kr). Då får man spela turneringen helt gratis.

Det ingår 1500 dollar i prispotten och dessutom finns det 10 st tokens till ECPT i Barcelona i potten. Kom även ihåg att du får 100 % insättningsbonus på din första insättning. Erbjudandet gäller endast för svenskar.

Klicka här för att komma till Titan Poker och anmäl er till gratisturneringen.freeroll - gratis pokerturnering

Se Live TV med fotboll och övrig sport online direkt i datorn!

Få över 3500 TV-kanaler och se sportsändningar direkt till din dator, snabbt och enkelt – även i HD kvalité!

Tänk om det var möjligt att se på tusentals TV kanaler från hela världen, när som helst utan att teckna något abonnemang eller betala månatliga avgifter? Nu är detta fullt möjligt!

Satellitedirekt kostar endast 375kr - därefter är det gratis för alltid!

SatelliteDirekt kostar endast 375kr - därefter är det gratis för alltid!

Följ dina fotbollsligor, hockeysäsonger och andra sportevenemang direkt när de sänds i TV och missa aldrig din favoritmatch igen! Se dessutom hundratals kanaler med serier, nyheter, musik, filmer, vetenskap, djur och natur mm. Med SatelliteDirekt™ är det nu fullt möjligt!

SatelliteDirekt™ har utvecklat ett unikt, lättnavigerat och 100% stabilt program för både PC och Mac som ger dig friheten att när som helst kunna se på över 3500 TV kanaler från hela världen! Förutom olika länders grundutbuds-kanaler hittar du även betalkanaler som inte ens går att se via parabol i Sverige!

Äntligen kan du se på direktsända program, evenemang, serier och sport direkt när de sänds runtom i världen – när du vill, var du vill! Programvaran kan även användas på flera datorer samtidigt om du vill se olika kanaler på flera datorer!

Ladda ner och kör direkt.

live_tv_kanalerInget mer letande, inget mer strul, inga fler uppdateringar, inga fler räkningar. Just nu får du SatelliteDirekt™ för endast en engångskostnad på 375kr, alltså ca $49. Därefter har du gratis tillgång till hela kanalutbudet för all framtid.

Är du inte nöjd så kan du inom 30 dagar utnyttja SatelliteDirekt’s 100% pengarna-tillbaka-garanti!

Ladda ner programmet och kom igång på några minuter! Så här enkelt är det:

Steg 1: Registrera dig på SatelliteDirekt.com och skapa ett eget konto.

Steg 2: Ladda ner det unika SatelliteDirekt-programmet och installera på din dator.

Steg 3: Starta programmet, välj bland 3500+ TV kanaler och luta dig tillbaka i soffan!

Vinn en Xbox 360 elite eller en iPod Touch 8Gb

Som jag har har nämnt förut så trodde jag att det skulle vara bra värde i att samla ihop 25 poäng i BettingMania tävlingen förra veckan. Det blev också så, då endast 14 personer gjorde det och i och med det kvalificerade sig till veckans pokerturnering och får spela  poker om en fotbollsresa till Barcelona. Denna turnering spelas nu på Onsdag och jag kommer själv att delta.

Förmodligen kommer det bli ett liknande antal spelare som samlar ihop 25 poäng även denna vecka och i prispotten ligger en X-box 360 elite + 2 spel och en Ipod Touch 8 Gb.

Det hela är väldigt enkelt och det räcker att spela för 30-90 kr per dag i fem dagar för att kunna nå upp i de 25 poängen. För varje multipel-kupong du lägger varje dag med en insats på 30 kr så räknas oddsen som poäng ifall du har en vinnande kupong.

Reglerna är enkla:
- Spela för minst 3 euro per kupong.
- Måste vara multiplar (dubblar, tripplar etc)
- Alla matcherna på kupongen måste starta samma dag.
- Endast en kupong räknas per dag, den med högst odds (oddsen genererar sedan poäng som summeras varje dag).

Du kan spela idag och fram tills lördag kl 00:00 för att samla ihop dina 25 poäng och är då med i denna veckas pokerturneringsfinal som ger en X-box med spel i första pris. Antal deltagare var alltså endast 16 st förra veckan i veckofinalen och blir säkert något liknande denna gång.

Det är fem dagar kvar som du kan plocka poäng i så det räcker att sätta en 5 oddsare i snitt varje dag eller att exempelvis sätta en 10 oddsare ena dagen och sedan tre st 5 oddsare resterande fyra dagar. Själv så satte jag tre st X i NHL:en en natt och fick då in en 74 oddsare och kvalificerade då in till förra veckans pokerfinal eftersom det gav 74 poäng den dagen.

För att vara med i tävlingen registrera dig via bannerna nedan, använd koden bettingbloggen vid registrering och försöka samla ihop 25 poäng och delta då i en pokerturnering med chansen att vinna en X-box 360 Elite eller en iPod Touch 8 Gb.

Få 25kr att spela för hos Betsson utan insättningskrav!

Vill du testa oddsen inför måndagens spelutbud och kanske ännu inte är medlem hos betsson? Då har du ett ypperligt tillfälle att spela gratis hos betsson som ger 25kr till nya kunder, via bannern nedan!

Så hur går det till? Jo, besök betsson genom att klicka nedan och testa först dina sportkunskaper i en rolig sportquiz! Svara på frågorna och se hur mycket poäng du kan komma upp i. Alla som testar frågesporten får automatiskt 25 kr på sitt konto att spela för – dvs om man registrerar sig som ny kund direkt efter frågesporten!

Gratispengarna kan sedan omsättas på valfria spel och valfria sporter – hur vore det att klonka in 500kr eller mer helt utan risk såhär lagom till jul? Skynda att ta vara på chansen då erbjudandet är tidsbegränsat!

Klicka här för att hämta dina gratis 25kr:

Tävla i betting och vinn resor till OS i Vancouver och mycket mer!

Dina kunskaper inom sportsbetting kan ta dig till OS i Vancouver, New York eller Spanien/England. Mellan den 1 Dec – 24 Dec anordnas det ett sportsbettingrace där det gäller att ha så många vinnande kuponger (insats 3 euro, alltså ca 30 kr) under perioden, där dina vinnande kupongers odds  adderas, max en vinnande kupong per dag räknas, men du får lägga hur många du vill.

Bettingbloggen tillsammans med NoiQ erbjuder dig som besökare att ta del utav chansen att kunna vinna en resa till Vinter OS i Vancouver 3447786819mellan den 18-23 Feb 2010.
Andra priser i denna tävling är en NHL resa till New York (4-8 Feb) eller en fotbollsresa till Barcelona (16-17 januari).

I OS resan ingår bl.a:
Biljetter till hockey matcherna: Vitryssland – Sverige, Canada – USA och Sverige – Finland.
Skidor : 15 + 15 km herrar och sprint herrar/damer.
I priset ingår 5 nätter dubbelrum och 1000 euro flygpengar.

I NHL resan ingår:
Biljetter till New York Rangers – Washington Capitals,3689505953
New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs och
New York Rangers – New Jersey Devils.
I priset ingår 3 nätter på hotell med dubbelrum, buffé på Madison square garden, middag på arenan i New Jersey och guidade turer och även här 1000 euro flygpengar.

I fotbollsresan ingår boende på hotell i 2 nätter, biljetter till Barcelona – Sevilla på kortsidan och 350 euro flygpengar. Det går även att vinna en liknande fotbollsresa till England då man får se mötet mellan Arsenal – Everton.

Hur gör man då för att kunna vara med och tävla om dessa fina priser?
Jo det är så att nu gäller det att du använder dig utav alla dina kunskaper inom sportsbetting och under en period mellan den 1 – 24 dec lägger ett spel varje dag (inte ett krav men vill du vara med i toppen rekommenderas spel dagligen)  för minst 3 euro. Du kan lägga hur många kuponger som helst varje dag till ett minimum värde av 3 euro per kupong, men det är endast den vinnande kupong med högsta oddset som räknas. Inga singlar gäller, utan här måste du kombinera flera matcher.

Tävla i betting på NoiQ.com

Tävla i sportsbetting på NoiQ

Oddsen (på en vinnande kupong) genererar sedan poäng och du placeras i en “leaderboard”.  Den 24 Dec när tävlingen avslutas så delas priserna ut och spelare i toppen av tabellen kammar hem de fina priserna.

Så det gäller att försöka klura ut några fina kombinationer som ger höga odds för att kunna klättra i tabellen, ligger man sedan bra till gäller det att tänka efter hur man spelare, med andra ord är det mycket skicklighet, men som alltid även en gnutta tur.

Varje vecka anordnas även en pokerturnering där du som lyckats samla ihop 25 poäng får vara med och tävla om andra priser. Dessutom finns det priser som delas ut veckovis såsom X-Boxar eller iPod-touch.

Allt detta arrangeras utav NOIQ och för att kunna delta i tävlingen klickar du här, öppnar ett nytt konto hos NOIQ och använder koden “bettingbloggen”  och du är med i tävlingen.

NOIQ erbjuder även fina bonusar för nya kunder såsom 100 % på insatta pengar på pokern upp till 5000 euro.

Detta är en tävling utav NOIQ och inte utav Bettingbloggen.com.

Klicka här för att komma igång!

Få 50 kr gratis att spela för hos Betsson Trader

Från och med idag erbjuder vi 50 kronor gratis att spela för till alla som registrerar sig som nya kunder hos betsson Trader! betsson ställer heller inga krav på insättning för att utnyttja bonusen!

betsson Trader är en lite annorlunda form utav betting och möjliggör livebetting för spelare på aktier och världsbörser. Erbjudandet gäller endast i Sverige och fungerar endast om man klickar på bannern nedan.

När du klickat på bannern så fyller du i din e-postadress. Därefter får du via e-post en kampanjkod direkt från som du sedan ifyller i fältet ”kampanjkod” under registreringen av ditt nya konto!

Passa på då erbjudandet är tidsbegränsat!

Nyhetsbrev
Prenumerera på våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med senaste nytt på BettingBloggen

E-post:
Registrera Avregistrera
Spela på bet365 idag!
Våra Publika Medlemmar
Spelbok/Blogg
Spel
Netto
ROI
  Listar de 50 senast aktiva medlemmarna
Gimli 
38
+24741
143%
3
-24
91%
1
-25
0%
jason 
12
+18
160%
619
-189
89%
621
-332
99%
400
-41
96%
453
-727
99%
201
-305
90%
716
-292
98%
178
+59264
157%
1405
+427
109%
388
-29314
88%
27
+4014
145%
300
-370
95%
194
+30464
112%
10
+8206
291%
2250
-1289
94%
Ashiri 
88
+169
107%
MacB 
39
+200
156%
18
+138
115%
88
+794
109%
109
+16003
108%
87
+7417
115%
Pete 
239
+699
101%
178
+27
100%
1069
-2741
98%
44
+303
139%
umebon 
5
-1
86%
Bobrov 
1103
+5999
105%
A$$AR 
464
-267
91%
380
+43018
116%
Åberg 
8
+880
154%
574
+630
100%
195
-781
88%
23
-2
97%
41
-1147
92%
8
+6387
369%
38
+560
127%
396
-3114
97%
Statistik
  Aktuellt saldo:  2493.67 units
  Levande spel:  Inga (0.00 units)
  Totalt netto:  0.00 units

  Totalt avgjorda spel:  0
  Vunna spel:  0
  Förlorade spel:  0
  Träffprocent:  0.00% (0 av 0 spel)
  Snittodds vinst / total:  0.00 / 0.00
  Omsättning:  0.00 units
  Utdelning:  0.00 units
  ROI:  0.00%

Vårt Bloggarkiv
Våra Kategorier
Sök efter inlägg
Stöd BettingBloggen
Hjälp oss med driften av BettingBloggen genom att Donera.

BettingBloggen sluter ett 24 månaders avtal med svenska Bahnhof om dedikerad server. Ni som vill kan nu hjälpa oss helt frivilligt med fortsatt drift av vår kostnadsfria tjänst!
Läs mer här
Erbjudanden
Spela på Champions League med 100% Bonus på bet365

Bet365's fantastiska Europafotbolls-bonus inkluderar de bästa nationella ligorna i (...)
Läs mer här
Partners