Vi på Bettingbloggen har nu slutit ett avtal på 24 månader med svenska Bahnhof gällande en dedikerad server(*) som totalt kommer att kosta oss runt 52 000 kr. Detta innebär att Bettingbloggen slipper alla problem med sidans stabilitet och snabbhet.  Risken för överbelastning blir därmed också obefintlig. I och med detta kommer vi att kunna expandera och utvidgas inom en snar framtid med allt från nya funktioner och andra fördelar som vi redan tidigare nämnt.

Vi vill att BettingBloggen skall förbli en gratistjänst som alla spelgalningar och rekare kan ta del utav. Utvecklingen av sidans utseende och utvidgning kommer nu att kunna ta fart när vi inte har några begränsningar.

För att detta skall bli ekonomiskt möjligt behöver vi också er hjälp. Därför har vi startat upp en helt frivillig donationsmöjlighet via PayPal där ni som vill kan bistå med en valfri summa i donation. Donationen kan göras med de flesta kreditkorten såsom VISA, Mastercard mm eller direkt med ett PayPal konto.

Detta är inget vi föredrar och inget vi heller hade räknat med från början, men för att kunna driva Bettingbloggen, hålla sajten vid liv och fortsätta utveckla vår gratistjänst behöver vi ta detta steg.

Vi tackar för all support som vi fått via kommentarer och mail när det varit tuffa tider på sidan – det var då donations idén kläcktes utav er läsare och nu gör vi ett försök för att se om intresset fortfarande finns hos er att hjälpa till.

(*) Med dedikerad server menas en fristående server som placeras i Bahnhofs serverhall i Stockholm. Med 100Mbit/s uppkoppling utan spärrar, egen installation på en server med fyrkärnig processor och tillräckligt med resurser för maximal prestanda.