Måndag igen… torrt utbud som vanligt och Elitserien i hockey är kanske det enda som just nu känns någorlunda intressant. Helgen bjöd på en mängd trevliga fotbollsmatcher men tyvärr blev det inte mycket till spel här i bloggen då det “riktiga livet” tog över. Som tur var är BettingBloggen fylld utav otroligt skickliga spelare som alltid lyckas hitta överraskande bra spel och jag kan tänka mig att många utav er fick bra klirr i kassan om ni följde rätt killar!

En riktigt härlig berg-och-dal bana!Vår personliga spelblogg här på BettingBloggen känns väl lite som en berg-och-dalbana just nu.

Ena veckan lyser det grönt och fint på tavlan medan pengarna trillar in – veckan därpå lyckas vi med bedriften att skaka fram 5 raka förluster… Nåja, alla har väl sina små svackor, eller hur? ;)

Men sen finns det däremot gubbar som uppenbarligen aldrig får svackor. Jag tänker närmast på en hel drös utav våra medlemmar som ständigt levererar och förvånar. Kolla till exempel in de senast aktiva medlemmarna här i kolumnen till höger. Lyser ju grönt överallt! “Intressant” säger ni – jag skulle nog däremot säga “sjukt imponerande”!. Jag ska dra några exempel så ni förstår vad jag menar:

Först och främst… Iceeman.

Den här killen är verkligen något utöver det vanliga. Jag har sett killar vinna stora pengar på sportsbetting förr, men vad sägs om att spela ihop 230 000 kr under en månad ? Iceeman's blogg och spelbokJa, vi pratar om tvåhundratrettio tusen kronor ja… Mer än vad många utav oss hinner knega ihop på ett år… Movember månad, 265 spel lagda och 163 av dessa med vinst. En ROI på 126% som får alla oss andra att drägla. Behöver jag ens tillägga något mer? Ja, det “omöjliga” verkar helt plötsligt vara möjligt…

Sen har vi Robonofvg, en kille som både skriver sjukt sköna inlägg – och samtidigt spelar som en gud! 111 spel, 68 vinster och det lyser grönt så långt ögat kan nå :) 30 000 kr plus bara i november – och en ROI på 160% får nog många utav oss att bli gröna utav avundsjuka! Men varför ens bli avundsjuk när man istället dagligen kan kika in och rygga några lir?

Ni har väl heller inte missat att både Toffe på Spelkanalen.com och Erik på Erikbraatensspeltips.com också bokför sina spel här och redovisar sina härliga vinster? Vill ni läsa deras spelanalyser så rekommenderar jag att besöka killarnas bloggar på www.spelkanalen.com och www.erikbraatensspeltips.com.

Men sen ska vi inte heller glömma alla våra andra medlemmar som dagligen lägger spel, skriver analyser och gör livet enkelt för resten utav oss som kanske inte ens hinner se över spelutbudet alla gånger! Skulle jag nämna alla här så skulle jag bli klar med inlägget till jul – så jag väljer att helt enkelt att skippa det och istället rekommendera er alla att ta er tiden och utforska vårt “betting-träsk” (hehe) som bara blir större och bättre för varje dag som går!

Robonofvg's nettokurva... inte alls illa va?Vi tycker att det är extremt kul att intresset för spelbloggar och spelbokföring har växt så pass mycket på sistone! Vi är uppe i över 200 medlemmar nu, och även om väldigt många utav dessa är privata “spelbokförare”, så har vi numer ändå ett riktigt härligt utbud utav spelbloggar med dagliga rekar man kan spendera timmar på!

Och till er som ännu inte tagit steget: Bli medlemmar idag – och ta del utav Sveriges bästa spelbokföring på nätet som garanterat kommer hjälpa er att bli bättre inom betting!


När det gäller dagens spel så har jag mest funderat på att avstå, men ett spel på Linköping hemma mot HV71 till odds 2,00 känns inte alls dumt! Linköping är extremt starka på hemmaplan just nu och med tanke på HV71s avbräck då Lance Ward, Per Gustafsson. Johan Björk, Martin Thörnberg och Jukka Voutilainen missar matchen plus eventuellt fler om man läser skvallret på deras sajt.

Svårt möte, javisst. Speciellt nu på morgonkvisten när man inget vet om uppställningarna och eventuella otrevliga överraskningar. Se bara på vårt senaste spel där vi rekade emot MODO. Vem hade anat att just den dagen så skulle både Foppa bli frisk och Näslund bli klar för spel? ;)

Nä, jag tar det säkra före det osäkra och avvaktar tills i eftermiddag…

Söker man ännu mer inspiration så finns också Aftonbladets “dagens bästa spel”.

Den 1 dec börjar tävlingen i sportsbettingen där du kan vinna resor till OS m.m läs mer på vår blogg.