Statistiken är det tyngsta vapnet i vår arsenal och det är här dina bokförda spel väcks till liv. Du kan själv välja om du vill att andra ska kunna ta del av all din statistik eller om du helt enkelt vill hålla den för dig själv.

Statistiken hjälper dig
Med bokföring av dina spel och avancerad statistik kan du förbättra ditt spelande avsevärt inom ett flertal områden. Du kan framför allt hitta brister i ditt spelande och ständigt göra förbättringar. Du får en överblick över tex. vilka spelformer som ger mest utdelning och vilka sporter som skördat mest framgång – du kan till och med se vilka tidpunkter och veckodagar som ger bäst utdelning. Genom att låta avancerade script automatiskt generera en dynamisk statistik i form av tabeller samt grafiska diagram så öppnas dörrarna till ett mer lukrativt spelande och en mindre risk för felanalyser. Möjligheterna är oändliga med vad du kan göra med din statistik och det är mest du själv som sätter gränserna.

staplar_betting

Avancerade diagram
Statistiken består utav en stor mängd olika diagram – allt från staplar, cirklar och formkurvor – och du kan själv avgöra hur statistiken ska visas då flera olika grafer är valbara för varje sökkategori. Det handlar inte bara om att visa upp sin statistik för andra – det handlar främst om att du själv skall kunna få en bra överblick! Valmöjligheterna är många i varje kategori, allt för att du som användare skall få den information du eftersöker.

netto kurvor

Generera egen statistik & analys
Förutom alla förvalda statistikmöjligheter har du även friheten att själv välja vad som ska beräknas och presenteras både i tabellform och grafiskt. Tänk ett scenario där du vill få fram alla dina spel under en viss tidsintervall, endast under vissa klockslag och veckodagar, endast inom vissa sporter, kategorier, speltyper och därtill inom egna odds- och insatsintervall. Filtrera sedan detta efter en viss rekare och fond eller varför inte bookie? Eller varför inte krångla till det ännu mer genom att begränsa sökningen till endast spel mellan AIK och Hammarby? Säg att du nu med denna sökning vill får fram ett beräknat medelodds, medel-ROI och kanske även sökningens nettoutveckling dag för dag? Detta åstadkommer du med ett par enkla klick! Ingenting är omöjligt och i takt med att vår tjänst växer så byggs nya funktioner ständigt ut och förbättras.

streck_diagram_betting

Säker plats
I och med att din statistik finns i våra databaser så kan du alltid nå dem vart du än befinner dig! Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling. Vi vet att många professionella spelare manuellt bokför sina spel i skräddarsydda Excel-dokument. Med vad händer med dokumenten och all statistik ifall datorn kraschar eller försvinner? Bettingbloggen sitter på driftsäkra och etablerade företagsservrar som regelbundet utför backups vilket minimerar risken för att din statistik skall försvinna. Vi har även planer på att under hösten implementera en backup/exporterings-funktion som ger användarna möjligheten att själva ta backup på sina databaser.

Registrera nytt konto!

>> Läs vidare om den Enkla Administrationen