BettingBloggen får ett eget Forum!

Onsdagens dubbel gick verkligen åt skogen. Har fortfarande svårt att förstå hur Shakhtar Donetsk kunde ligga under med 1-2 och bara lyckades med att kvittera till 2-2 i slutminuterna… Och detta mot ett blekt Politehnica Timisoara som faktiskt heller inte spelade särskilt bra! Nåja, dålig speldag, precis som onsdagarna brukar vara för oss hehe.

När inte spelen går bra väljer man istället att pilla med vår webbsajt hehe! Idag avstod jag faktiskt från statistik-kodningen och valde istället att arbeta med vårt nya Forum som nu finns synligt och tillgängligt under http://bettingbloggen.com/forum. Ett forum kanske kan tyckas vara lite onödigt, men då vi bara har ca en vecka kvar innan lanseringen av Bettingnloggens blogg & spelboks-tjänst så kan ett forum fyllt av FAQ, frågor och svar, buggrapportering mm. vara väl tillhands!

Bettingbloggens nya forum!

Meningen är att forumet så småningom ska vara till stor hjälp för våra kommande medlemmar och samtidigt en bra informationskanal för alla befintliga och nya besökare som vill veta mer och kanske undrar över något angående tjänsten. För tillfället är forumet i princip tomt men kommer att fyllas på dag för dag, framförallt med Vanliga Frågor & Svar, en Kom-Igång-guide för nya medlemmar, Buggrapportering samt förhoppningsvis en mängd nya ideer och förslag på förbättringar från Er sida! Man kan redan nu registrera sig som medlem på forumet, men inlägg går även att skriva (i de flesta Topics) som gäst utan login.

Varför vi offentliggör ett forum såhär pass tidigt är också delvis på grund av att vi önskar mer feedback från Er sportsbettare där ute! Vad tycker ni hittils om statistik-delen? Har ni ideer på bättre funktioner? Har ni synpunkter eller nåt att klaga på? Positiv såsom negativ kritik är viktig för oss just nu! Ju mer ni har att önska desto mer finns att vänta! :)

En liten dubbel i UEFA Champions League kvalet

Torrt utbud just nu. Till och med de svenska ligorna står still och det känns allmänt svårt att hitta något spelbart för tillfället. Som tur är drar de flesta ligorna igång inom någon vecka och man kan äntligen se fram emot lite roligare rekar och en massa fotbollstimmar i TV-soffan!

För att variera sig lite, släppa programmeringen för en stund och ha något att se fram emot på jobbet ikväll så har jag valt att lira en dubbel i Champions League kvalet. Först ut är FC Köpenhamn - Stabaek där vi spelar på hemmalaget FC Köpenhamn. Trots att Stabaek visat på god form (mycket tack vare svenskarna Pontus Segerström och Fredrik Berglund) så ser jag Köpenhamn som det klart starkare laget. Efter att ha fullständigt kört över HB Köge hemma på Parken med 7-1 så borde självförtroendet vara på topp och formen ännu bättre. Hemmaplan är bara en fördel och FCKs startelva kommer definitivt att göra det jobbigt för Stabaek. Klar 1:a!

Det luktar dansk seger som sagt, och oddset 1,50 är därför en bra grund för en dubbel tillsammans med matchen Shakhtar Donetsk - Politehnica Timisoara (odds 1,28 på 1:a) där storfavoriterna och UEFA Cup-segrarna Shakhtar utan tvekan kommer att dominera. Shakhtars imponerande hemmastatistik talar för sig självt och så länge man håller sig borta från de röda korten så är Rumänska Politehnica ingen större utmaning.

Tillsammans ger dubbeln odds 1,92 på bet365 medan Expekt erbjuder 1,95 och Unibet 1,98. Klart spelvärt då jag bedömer chansen till minst 7/10. Alltså:

Dubbel:
FC Köpenhamn
 - Stabaek, 1:a, odds 1,50 @bet365
Shakhtar Donetsk - Politehnica Timisoara, 1:a, odds 1,28 @bet365
Totalodds för dubbeln: 1,92 @bet365. Insats 30 units.

Spelkalender klar & en hel del nytt är på gång!

Äntligen tillbaka från mini-semestern och nu är det dags att slutföra en hel del funktioner innan lanseringen! Spelkalendern – som ger en snabb överblick på statistiken över alla kalenderdagars spel - är nu så gott som färdig, och för tillfället jobbar vi med Spelanalys-avdelningen där det kommer att vara möjligt att se ROI-kurvor, analyser över flatbets vs rörliga bets, prognoser genererade efter dina spelvanor, utvärdering och mycket mer!

Med andra ord jobbas det hårt just nu för att hinna med lanseringen som är planerad till första veckan i augusti. Inom kort kommer även ett forum att implementeras med allt från FAQ (vanliga frågor & svar), hjälp, kom-igång guide, samt andra kategorier där vi hoppas att våra besökare ska diskutera rekar, analyser och allt annat övrigt.

För övrigt har vi 3 betatestare som för tillfället pillar med sina konton och redan nu har en hel del buggar åtgärdats mycket tack vare er killar! Jag kan helt ärligt säga att vår sajt förmodligen aldrig kommer bli 100% klar då vi hela tiden hittar nya idéer till förbättringar, nya funktioner och mer statistik. Men även om vägen till en fullständig spelbok fortfarande är lång så är vi på god väg - och visst är det rätt roande att bara kunna klicka runt och se hur ens spelstatistik utvecklas dag för dag, trots att statistiken ännu är aningen begränsad!

Vi återkommer inom kort angående lansering av nya tjänsten på Bettingbloggen, samt ett exakt datum, nu under veckan! Tills dess rekar vi vidare :)

Örgryte – Hammarby

Då var man tillbaka i Sverige efter några slaskiga dagar i Praq!

Idag spelar vi Örgryte – Hammarby ML till oddset 1.95 på bet365. Insatsen tillbaka vid oavgjort.

Örgryte har sprattlat till och många ser nog fram emot en första seger på hemmaplan, med Allbäck tillbaka med Santos på topp. Hammabys bortastatisk imponerer verkligen inte med 1 vinst, 2 oavgjorda och 4 förluster.

Inte lätt att vinna två gånger i rad mot Hammarby men 1.95 lockar med insatsen tillbaka vid oavgjort.

Vill man testa en rak etta finns oddset 2.80 hos Unibet.

Efter en härlig spelvecka är det dags för några dagars semester!

Oj va fint det gick ikväll! Vi tackar både Mjällby som vann med 0-1, men kanske framförallt Indianerna som ställde till med storskräll (precis som tippat) och enkelt tog hem segern borta mot Dackarna i Speedwayn! Vår 11-oddsare satt riktigt fint (se förra inlägget) och efter de senaste dagarnas statistik med 100% i vinst på 9 spel är vi äntligen tillbaka på plus i spelboken! Vi har haft en lång svacka med mycket oväntade förluster men nu är vi alltså tillbaka på spår och ser fram emot massa nya rekar!

På tal om Speedwayn så var dagens 11-oddsare, som tidigare nämnt, rekat av min yngre bror Dennis som jag bara måste rekommendera för alla er som letar efter någon pålitlig att rygga! Dennis startade sin spelfond för ganska så exakt 2 månader sen och har hittils haft en spikrak uppåtgående nettokurva! Att trippla sin spelkassa från 1000 till 3000kr inom loppet av 62 dagar är något som åtminstone får mig att förundras. Killen är sportintresserad sedan blöjtiden och har en stenhård koll på allt från Speedway till fotboll mm! Hursomhelst rekommenderar jag alla att besöka hans bettingblogg här hos oss på dennis.bettingbloggen.com – rygga på och kolla gärna in statistiken!

På tal om statistik så satt jag och studerade våra egna kurvor och grafer över de hittils 218 avgjorda spelen. Lite komiskt nog insåg jag att vi – av någon underlig anledning – plussar överlägset mest på tisdagar :P Onsdagar ska vi nog helst hålla oss borta från spel haha. Kika gärna in den nya statistik-avdelningen hos oss på bettingbloggen.com/statistik.

Som nämt i rubriken så blir det speluppehåll från och med onsdag och resten utav veckan . Jag & Henrik drar iväg på minisemester till Prag och är tillbaka på söndag eftermiddag. Förhoppningsvis hinner vi lägga ut några spel lagom innan söndagsfotbollen!

Reka på så ses vi snart!

Sent inlägg: Norrköping – Mjällby AIF och lite Speedway

Blir aningen korta analyser idag då tiden är knapp. Vi spelar hursomhelst ett spel i Superettan och ett i Speedway Elitserien där vi hittat måttligt spelvärde.

Mjällby har bevisat att man är störst i Superettan och trots att de numer får klara sig utan toppspelaren Erton Fejzullahu och det faktum att de saknar Patrick Osiako och Daniel Nilsson på grund av avstängningar så känns en bortaseger mest troligt. Mjällby fullständigt krossade Åtvidaberg sist, precis som vi anade, och även om kvällens match förmodligen blir målfattigare så kommer Mjällbys offensiv troligen att göra ett minst lika bra jobb med framförallt Marcus Ekenberg i spetsen som är riktigt het just nu.

Norrköping är visserligen inte alls dåliga på hemmaplan, och trots att jag tvivlar på hemmavinst idag, så är det inte alls omöjligt att matchen slutar oavgjort. Vi rekommenderar därför ett spel på Mjällby (MoneyLine) med pengarna tillbaka vid oavgjort, vilket känns som det vettigaste alternativet om man vill vara på den säkrare sidan. ML-spel på Mjällby finns till 1,66 på bet365 och vågar man lägga en rak 2:a (vilket borde gå in minst 5/10ggr) så är oddset i skrivande stund 2,37 på bet365, 2,25 på Expekt och hela 2,40 på Unibet! Oddsen på Mjällby har rasat idag och när vi lade spelet (i helgen) så fick vi 1,95 hos bet365 på ML. Tyvärr hann vi inte skriva något inlägg om det… Hursomhelst, vi spelar:

Norrköping – Mjällby AIF, 2:a ML (insatsen tillbaka vid oavgjort) till odds 1,95 på bet365. Insats 28 units.

Lägger samtidigt en liten chansning i kvällens Speedway som börjar om en halvtimme, där jag ryggar min insatte bror (dennis.bettingbloggen.com) som tror på skräll i mötet mellan Dackarna och Indianerna. Indianerna har massa skickliga speedwayförare som t.ex Piotr “peppe” Protasiewicz samt Rune Holta, och de har alla på plats inför ikväll medans Dackarna saknar sin nyckelförare Kenneth Bjerre. Oddset som är 11 ggr på bet365 just nu känns både roligt och spelvärt alla gånger då mötet hursomhelst blir jämt enligt de flesta insatta. Vi spelar:

Dackarna – Indianerna, 2:a till oddset 11,00 på bet365 med insatsen 10 units.

Första BETA-versionen av BettingBloggens statistik-avdelning!

Idag kan vi meddela att vi äntligen påbörjat BETA-testningen av vår kommande tjänst. 3st betatestare har tagit sig det svettiga men roliga uppdraget att gå lösa med sina privata spelboks-konton, hitta buggar och komma med fler ideer! Hela spelbok/blogg-tjänsten är ännu långt ifrån färdig då buggar förekommer och massor nytt är på gång. Men vi har kommit en bra bit på vägen där en hel del statistik nu kan redovisas och genereras fram i siffror och grafiskt! Vissa variabler i vår spelbok såsom speltyper & kategorier har inte riktigt blivit rätt inlagda då vi började med spelandet långt innan statistik-delen implementerades, men vi ska försöka rätta de små sakerna inom kort. Vill ni dessutom se en lite bättre nettostatistik än vad vi hittils lyckats med så är ni välkomna att kolla in min lillebrorsas galet bra spelstatistik på: dennis.bettingbloggen.com.

Hursomhelst, kika gärna in och kom med feedback samt förslag på fler idéer till att förbättra statistiken! Ju mer idéer desto mer mångsidig och bättre tjänst framöver :) För er som har missat våra nyheter så kommer BettingBloggen att lanseras inom ett par veckor och kommer att vara en gratistjänst för alla spelgalna som vill hålla koll på sitt spelande. Vi sa från början att vi spikar lanseringen till juli, nu blev vi tyvärr lite försenade pga en massa strul med kod och buggar så vi siktar nu på första eller eventuellt andra veckan i augusti. Lagom till spelsäsongen då alla ligor drar igång och spelet börjar på allvar!

När det gäller rekar har vi legat lite lågt den senaste veckan. Tiden är en bristvara och oftast hinner vi inte mer än registrera våra spel i “Levande spel”-listan någon timme innan matchstart. Dåligt med analyser med andra ord, men vi siktar att bättra oss framöver. På onsdag gör vi ett litet uppehåll och drar på minisemester fram tills på söndag, och när vi kommer tillbaka är det dags för nedräkning för nya BettingBloggen – en spelblogg med statistik åt alla!

Notera att detta är ett nyhetsinlägg på BettingBloggen.com och inte någon form utav reklam.

FC Trollhattan – Åtvidabergs FF

I matchen FC Trollhattan – Åtvidabergs FF spelas det en tvåa till oddset 2,05 hos Unibet. bet365 erbjuder 2,0 ggr pengarna.

Åtvidaberg kommer från en ordentlig överkörning, då de förlorade med 6-1 mot Mjällby. Tror att revanchlustan skall få dem att vinna denna viktiga bortamatch för att inte tappa mark mot bl.a Assyriska. Braxingen har en bra analys som jag rekommenderar.

Edit:

Expekt erbjuder 2,10.

Sista-sekunden spel på Mjällby

Tiden är verkligen en bristvara just nu, speciellt när beta-testningen av vår kommande tjänst börjar närma sig och programmeringen och finputsningen är i full gång. Spelmässigt har vi ännu en gång hamnat i en smärre svacka med mycket oflyt, oväntade mål i övertid och en jädrans massa skrällar. Men men, det är så det är i spel och det är absolut ingen ide att klaga – vi kämpar på och hoppas på bättre väder inom kort!

Har inte hunnit kolla över dagens meny men väljer efter en snabb titt att lägga på Mjällby i mötet mot Åtvidabergs FF. Mjällby har imponerat på mig stort och har definitivt bevisat att man förtjänar en plats i Allsvenskan nästa säsong. Tror på en klar hemmaseger då Mjällby med största sannolikhet inte vill ha Åtvidaberg alltför nära bakom sig i tabellen. Oddset 1,80 känns heller inte alls dumt! Vi spelar med en aningen högre insats idag:

Mjällby - Åtvidabergs FF, 1:a odds 1,80 på bet365, insats 40 units. Expekt erbjuder samma odds.

Superettan! Sirius – Syrianska

Spelar Syrianska att vinna borta mot Sirius till oddset 2.30 på Bet365.

Syrianska har rejält häng på toppen av tabellen och det saknas bara 4 poäng för att avancera till andra platsen. Nu har de stor chans att ta tre viktiga poäng mot bottenlaget Sirius som har släppt in hela 29 bollar på 13 omgångar.

Givetvis är det inte lätt att spela borta men det andas optimism i Syrianska medans läget i Sirius självklart är dystrare. Syrianska är det bättre laget med målfarligare anfallare och nu har de verkligen sin chans att gå upp i toppen av tabellen och jag tror att de tar den chansen. 

Syrianska spelar med ordinare lag helt utan skador eller avstängningar.

Nyhetsbrev
Prenumerera på våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med senaste nytt på BettingBloggen

E-post:
Registrera Avregistrera
Spela på bet365 idag!
Våra Publika Medlemmar
Spelbok/Blogg
Spel
Netto
ROI
  Listar de 50 senast aktiva medlemmarna
Gimli 
38
+24741
143%
3
-24
91%
1
-25
0%
jason 
12
+18
160%
619
-189
89%
621
-332
99%
400
-41
96%
453
-727
99%
201
-305
90%
716
-292
98%
178
+59264
157%
1405
+427
109%
388
-29314
88%
27
+4014
145%
300
-370
95%
194
+30464
112%
10
+8206
291%
2250
-1289
94%
Ashiri 
88
+169
107%
MacB 
39
+200
156%
18
+138
115%
88
+794
109%
109
+16003
108%
87
+7417
115%
Pete 
239
+699
101%
178
+27
100%
1069
-2741
98%
44
+303
139%
umebon 
5
-1
86%
Bobrov 
1103
+5999
105%
A$$AR 
464
-267
91%
380
+43018
116%
Åberg 
8
+880
154%
574
+630
100%
195
-781
88%
23
-2
97%
41
-1147
92%
8
+6387
369%
38
+560
127%
396
-3114
97%
Statistik
  Aktuellt saldo:  2493.67 units
  Levande spel:  Inga (0.00 units)
  Totalt netto:  0.00 units

  Totalt avgjorda spel:  0
  Vunna spel:  0
  Förlorade spel:  0
  Träffprocent:  0.00% (0 av 0 spel)
  Snittodds vinst / total:  0.00 / 0.00
  Omsättning:  0.00 units
  Utdelning:  0.00 units
  ROI:  0.00%

Vårt Bloggarkiv
Våra Kategorier
Sök efter inlägg
Stöd BettingBloggen
Hjälp oss med driften av BettingBloggen genom att Donera.

BettingBloggen sluter ett 24 månaders avtal med svenska Bahnhof om dedikerad server. Ni som vill kan nu hjälpa oss helt frivilligt med fortsatt drift av vår kostnadsfria tjänst!
Läs mer här
Erbjudanden
Spela på Champions League med 100% Bonus på bet365

Bet365's fantastiska Europafotbolls-bonus inkluderar de bästa nationella ligorna i (...)
Läs mer här
Partners